ETICHETA VERDE si actiunea Nanochem

Compania romano-olandeza Nanochem, dupa cum stiti deja, reprezentanta a concernului american Quaker Chemicals, a grupului de firme italian SIVIT si a altor producatori de produse chimice si de nanotehnologie ar vrea sa stie cum ai raspunde la intrebarea: Ai idee cate dintre elementele mediului inconjurator ne ataca sanatatea, in afara de mancare?

Dar la intrebarile: De cate ori te-ai urcat in masina, vara, pe caldura torida, fara sa aerisesti bine masina inainte? sau Ai idee cata dioxina degaja bordul si celelalte materiale plastice din habitaclu dupa ce au stat expuse la supranincalzire?

Daca asemanam catusi de putin planeta pe care traim, cu Titanicul, care parea la momentul lansarii o nava infailibila, am putea extrapola putin consecintele la care am ajunge, pur si simplu, daca ignoram ceea ce nu se vede cu ochiul liber, dar ne poate macina sanatatea zi de zi prin acumulare, mai ales ca zilnic intram in contact cu produse chimice de genul vopsele, acoperiri de protectie, lichide de proces, substante volatile, etc.

Altfel spus, de ce crezi ca am depus documentatiile tehnice in vederea obtinerii ETICHETEI VERZI pentru produsele distribuite de Nanochem in Romania?

Este de departe imperios necesar ca schimbarea lumii sa incepa cu noi si de aceea am pornit lupta impotriva ignorantei si inceram pe aceasta cale sa demonstram ca, daca fiecare companie care se respecta va face acelasi lucru si, daca te vom avea pe tine consumatorule ca aliat, atunci usor-usor vor disparea de pe piata atat producatorii care polueaza grosier, cat si produsele lor care atenteaza direct si indirect la sanatatea noastra.

Tehnologie ultramoderna si inovatie, respectiv TEHNOLOGIE VERDE si CHIMIE VERDE sunt si pentru noi teme foarte importante, insa dorim sa-ti oferim in dar, tie consumatorule, floarea stilizata de pe eticheta verde a produselor noastre odata cu garantiile pe care le putem da fata de durabilitate si performante tehnice.

Obtinerea etichetei verzi este un demers birocratic, insa marea majoritate a produselor noastre mereu au urmarit respectarea normelor ecologice pentru produse chimice, prin urmare va invitam sa aflati ce este eticheta verde / ecologica si cum va poate creste acest lucru afacerile, de aceea va asteptam intrebarile sau va invitam utilizati produsele ecologice pe care le distribuim si sa ne spuneti daca sunt intradevar de ultima tehnologie.

Echipa Nanochem

Distribuie: