Despre Nanochem – Specialistii in protejarea suprafetelor

Conceptul Nanochem reprezinta o suma de principii de viata si afaceri bazate pe simplitate, studii, inventivitate si, mai ales, pe rational, pe care le aplicam in tot ce facem.

Activand de peste 13 ani in domeniul afacerilor legate de zona protectiei pardoselilor cu sisteme pe baza de rasini epoxidice, poliuretanice, betoane poliuretanice, rasini poliurea, izolatii cu spuma poliuretanica si hidroizolatii cu poliurea, membrana poliuretanica, precum si pardeoseli epoxidice decorative, covoare de piatra si pardoseli terrazzo ne-am interesat permanent asupra celor mai noi inovatii si inventii in materie de pardoseli profesionale si desigur, pardoseli industriale in domenii precum: industrial, alimentar, medical, parcari subterane sau supraterane, comercial, chimic, decorativ, etc. Astfel, cautarile noastre s-au oprit asupra celor mai renumiti producatori de solutii de acoperiri din lume, cum ar fi RINOL care ii reprezentam in Romania.

Avem 7 componente de baza care construiesc principiului de business Nanochem:

1Toate produsele importate sunt premium(rasini epoxidice, rasini poliuretanice elastice, rasini poliuretanice dure, rasini epoxidice pe baza de apa, rasini poliurea, membrane poliurea/poliuretanice de hidroizolatii, terrazzo, covoare de piatra, etc);

 

2Raportul dintre preturile si serviciile Nanochem este respectat riguros fara a deveni insa un fals criteriu de competitie.

 

3Echipa noastra este formata din oameni care isi iubesc meseria si pun pasiune in ceea ce fac. Puteti conta pe sfaturile profesioniste ale expertilor nostri cu privire la aplicarea pardoselilor epoxidice, poliurea, hidroizolatii si termoizolatii si acoperiri de protectie anticoroziva.

 

4Punem mare accent pe respectul oferit clientilor si intelegem importanta unei relatii de afaceri echitabile, de lunga durata si nu doar ocazionale.

 

5Respectul fata de mediul inconjurator, cel social si de afaceri reprezinta strategia pe care ne place sa o numim ECO – business, iar aceasta este componenta de baza a strategiei noastre de afaceri si de brand. Certificarile de compozitie si de origine sunt nealterate in integralitatea lor.

 

6Cea mai mare parte din produse este de tip tehnologie si chimie verde, urmand ca in cel mai scurt timp sa penetram piata inlocuind produsele daunatoare mediului inconjurator si sanatatii oamenilor.

 

7Oferim doar acele produse si servicii pe care le-am folosi la randul nostru.

 

Astfel, conform Principiului Nanochem, acordam o mare parte din timp educarii pietei pentru ca aceasta sa poata deosebi produsele realmente profesionale de cele ocazionale.

Suna acum!

+40 728 182 875

Consulta un specialist in pardoseli epoxidice sau izolatii