You are here:

Sisteme Hidroizolatii Poliurea

Ce sunt sistemele de hidroizolatii poliurea?

Poliurea este un material pentru protectie anticoroziva la trafic si hidroizolare, dezvoltat in SUA in anii ’80. In ultimii 30 de ani, poliurea a fost perfectionata printr-o multitudine de produse, astazi recunoscuta pe plan mondial ca fiind cea mai rapida si performanta protectie a pardoselilor, suprafetelor metalice si ca hidroizolator.

Poliurea este un polimer elastomer care se caracterizeaza prin elasticitatea, durabilitatea si rezistenta sa extraordinara. Este recunoscuta pentru proprietatile sale remarcabile, cum ar fi polimerizarea rapida (intarire), aderenta excelenta la diverse suprafete, rezistenta la apa, substante chimice, abraziune si impact, precum si flexibilitatea in conditii de temperatura extrema. 

Datorita acestor caracteristici, poliurea este folosita pe scara larga intr-o varietate de aplicatii industriale si comerciale, inclusiv in hidroizolatii, protectia pardoselilor, acoperiri de suprafete, protectia structurilor din beton sau metal si multe altele, oferind o solutie durabila si fiabila pentru protectia impotriva uzurii si deteriorarii.

Beneficii Sisteme de Hidroizolatii Poliurea

Uscare super rapida:

Performante fizice remarcabile:

Timp redus de munca:

Multiple Domenii de Utilizare pentru Sisteme de Hidroizolatii Poliurea

  1. Protectie pardoseli de beton: parcari, hale industriale, pardoseli cu solicitari mecanice si chimice speciale, pardoseli de beton cu risc mare de fisuri, hale frigorifice, etc.
  2. Rol anticoroziv (suport de metal): rezervoare pentru substante chimice si petroliere, tevi si conducte (tevi de alimentare cu apa, conducte pentru gaze), rezervoare pentru depozitarea apei potabile, rezervoare pentru depozitarea apelor reziduale, poduri, punti, vapoare, etc.
  3. Rezervoare de beton pentru stocare de apa potabila, produse alimentare, solutii de otet, coloranti alimentari, etc.
  4. Rezervoare metalice de stocare substante chimice cu pH bazic sau acid, produse petroliere, coloranti organici, etc.
  5. Rol de impermeabilizare structuri subterane, acoperisuri si terase, cupole, acoperisurile salilor de gimnastica, tribunele stadioanelor.
  6. Terenuri de sport, marcaje rutiere.
  7. Pentru aplicatii speciale: sculpturi, ca substrat pentru suprafete acoperite cu lemn, la interiorul autovehiculelor, captusirea trenurilor, protejarea puntiilor cargourilor, a platformelor, etc.

Consulta un specialist in pardoseli sau hidroizolatii