Avantajele tehnologiei verzi de la Nanochem

Despre tehnologia verde

Daca vorbim despre sau lucram cu tehnologia verde si atat, practic nu am castigat mare lucru. Insa, daca o companie intelege ca viitorul in afaceri inseamna si un „comportament verde”, atunci am avea sanse ca in viitorii ani sa putem spera a recastiga macar o parte din timpul pierdut.
Resursele de petrol ale planetei se vor epuiza in urmatorii 40 de ani, ca si multe altele derivate sau coroborate cu acestea. Chiar daca nici cei mai optimisti dintre cei trecuti de 40 de ani nu spera sa traiasca pana atunci, nu ne permitem sa lasam planeta „parjolita” doar din ignoranta.
De aceea am hotarat sa scoatem treptat si cat mai repede posibil, odata cu educarea pietei, toate produsele non-verzi din portofoliu, astfel incat ponderea produselor verzi in urmatorii 2 ani sa fie de aproximativ 80%.

Avantajele tehnologiei verzi de la Nanochem

Doua marci importante furnizoare de tehnologii verzi pentru solutii de acoperire si pardoseli industriale profesionale pe care le reprezentam exclusiv in Romania sunt Quaker si Samwha. Avantajele acestora sunt prezentate pe larg aici:

Efortul nostru in prezent se concentreaza pe educarea pietei fata de minimul respect pentru natura, societate, angajati si evident fata de profitul egal impartit intre partenerii de afaceri.

De aceea ne-am ales cei mai buni si seriosi aplicatori de pardoseli industriale profesionale, cei mai buni strategi de marketing si comunicare, cele mai bune conditii de depozitare si folosim adaosuri comerciale foarte mici.

Uneori nu sunt suficiente doar fisele tehnice pentru a intelege de ce sunt mai bune si mai ieftine tehnologiile verzi, de aceea va stam cu placere la dispozitie.

Distribuie: